Australian%20avoimet%20t%C3%A4ynn%C3%A4%

Kyllä, myös Thiem on mukana!.. Thiem taisteli itsensä finaaliin Saksan Zvereviä vastaan, vatsakrampeista huolimatta..

Australian avointen finaalit

Miesten finaalipari: Thiem - Djokovic

Naisten finaalipari: Kenin - Muguruza

Thiem selvitti tiensä välieriin ja vatsahuolista piittaamatta kaatoi Zverevin. Thiem hävisi ensimmäisen erän ja tämän jälkeen voitti 3 seuraavaa. Ei tunnu Sashan kasetti tosiaan kestää näitä isoja paikkoja.. Vai oliko se käänteen tekevä juttu kun Thiem tilasis kokiksen huoltamaan vatsaansa (mies pyysi sen vielä mukissa tuomarilta, jottei nykyiset sponsorit säikähdä).

Djokovic vei heikkokuntoista Federeriä 3-0 - valitettavaa mutta Thiemissä on ehkä se kaikkien isoin mahdollisuus Djokovicin voittoon (lisää alla).

Naisten puolella nähtiin todellinen yllätys! Muguruza kaatoi Halepin (Wow! Vanha mestari on tehnyt paluun) ja Kenin. Mitä ihmettä? Tämä Jenkki todellakin on rautaa tärkeissä otteluissa - Nainen on aina valmis nousemaan uudelle tasolle kun panokset ovat kovimmat.

Katsaus finaaleihin: Kuinka käy ja kuka voittaa?

Naisten finaali pelataan lauantaina ja Miesten Sunnuntaina. Finaalit kun pelataan Australiassa ilta-aikaan niin näitä pystyy Suomessakin melko kivuttomasti katsoa. 

Miesten finaali tulee olemaan Djokovicin näytös. Thiem lähtee todellisena haastajana otteluun, näin kertoo esimerkiksi vedonlyöntitoimisto Schnellwetten. Thiem lähtee otteluun kertoimelle 4. Naisissa on hieman tasaisempi tilanne: Muguruza on ennakkosuosikki, mutta  näen tässä enemmän mahdollisuuksia yllätykselle.

Muuten: Zverev oli luvannut lahjoittaa koko mahdollisen turnausvoittopotin hyväntekeväisyyteen.. Jahka Thiem voittaisi niin mahtaakoo rahaa irrota häneltä?

Itse ajattelin pelata Novakkia ja Muguruzaa!